Schrijf je in voor een uitwisseling met Quebec

Ben je actief in de podiumkunsten voor een jong publiek? Schrijf je in voor dit uitwisselingsprogramma met Quebec

Bezoekersprogramma podiumkunsten voor een jong publiek

DATUM & LOCATIE

Van 12 tot en met 18 november 2018
Op verschillende locaties in Montreal en Quebec

VOOR WIE
Professionals uit Vlaanderen die actief zijn in de podiumkunsten voor een jong publiek en interesse hebben in een samenwerking met Quebec.

DEADLINE & PROGRAMMA
Bezoeken aan theaterhuizen, internationale kunstenfestivals, toonplekken en belangrijke organisaties. Lees hier de volledige oproep en stel je kandidaat voor 4 juli.


In het kader van een culturele samenwerking tussen Quebec en Vlaanderen worden tien professionals uitgenodigd voor een bezoekersprogramma van 12 tot en met 18 november 2018 langs verschillende locaties in Quebec.

Deelnemers krijgen de kans om zich onder te dompelen in het werk van lokale kunstenaars en gespecialiseerde organisaties, ze bezoeken er interessante locaties en ontmoeten potentiële partners. Op het programma in samenwerking met Maison Théâtre staan de kunstenfestivals FOCUS Québec, Les Coups de théâtre en de biënnale CINARS (allen gericht op een jong publiek).

Lees hier meer over het programma, het gewenste profiel en de selectieprocedure. Voor verdere vragen kan je contact opnemen met Marijke De Moor.


LEES HIER DE VOLLEDIGE OPROEP EN STEL JE KANDIDAAT

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top